Úvod / Články / Novinky / Kúpeľňové LED zrkadlá DURAVIT s bezdotykovým ovládaním

Kúpeľňové LED zrkadlá DURAVIT s bezdotykovým ovládaním

DURAVIT LED zrkadlá s bezdotykovým ovladaním

Kúpeľňa sa čoraz viac stáva akýmsi osobným rajom každodennej relaxácie a regenerácie. Požiadavky na pohodlie a príjemnú atmosféru v kúpeľni sú čím ďalej vyššie, a preto výrobcovia kúpeľňového vybavenia nezaháľajú a chcú vyhovieť v každom smere. Spoločnosť DURAVIT prináša nielen vizuálne prepojenie všetkých produktov, ale aj funkčnosť či nové technológie prispievajú pohodliu a celkovej nálade v kúpeľni.

Výrobca je známy svojím inovačným prístupom k vývoju produktov a priniesla množstvo zaujímavých produktov. Tentokrát predstavuje nový LED zrkadlový program pre všestranné dizajnové riešenia do súkromných a hosťovských kúpeľní a zároveň poskytujú optimálne a krásne osvetlenie.

 

Zrkadlo DURAVIT ambientné osvetlenie DURAVI zrkadlo osvetlenie po stranách

 

Varianty LED zrkadiel

Perfektne kombinovateľné zrkadlá v širokej škále rozmerov sú navyše dostupné v troch rôznych usporiadaniach osvetlenia pre každé individuálne riešenie.

Osvetlenie zhora

Svetelné pole na hornej strane zrkadla poskytuje priame osvetlenie (> 300 LUX). Špeciálne vyvinutý deflektorový profil zaisťuje obzvlášť homogénne svetlo s vysokou produkciou svetla. Voliteľne na objednávku s odhmlievacou funkciou a osvetlením priestoru umývadla.

Osvetlenie po bokoch

Dva zdroje svetla na ľavom a pravom okraji zrkadla zaisťujú priame osvetlenie (> 300 LUX), taktiež s deflektorovým profilom pre obzvlášť homogénne svetlo. Voliteľne k dodaniu s odhmlievacou funkciou a osvetlením priestoru umývadla.

Nepriame ambientné osvetlenie DURAVIT

Zrkadlo s okolitým svetlom poskytuje príjemné nepriame svetlo zo všetkých štyroch strán. Takzvaný nárazuvzdorný efekt poskytuje výnimočné a atmosferické stavanie svetla. Osoba pred ním nie je priamo osvetlená, a preto je pre túto variantu nutné dodatočné osvetlenie kúpeľne, napr. stropné svietidlo. Voliteľne sú zrkadlá dostupné s dodatočnou odhmlievacou funkciou.

DURAVIT kúpeľňové LED zrkadlá varianty

 

Ovládanie LED zrkadiel

Spoločnosť DURAVIT rozdelila svoje kúpeľňové zrkadlá do viacerých variánt podľa technologického vybavenia.

GOOD

Vo variante GOOD sú všetky zrkadlá vybavené pre napojenie na nástenný vypínač.

DURAVIT varianta vybavenia LED zrkadiel GOOD

BETTER

Ovládať svetlo nebolo nikdy jednoduchšie.  Pri variante BETTER je osvetlenie spínané senzorom: jednoduchým pohybom ruky sa svetlo na zrkadle vypne a zapne.

Ovládanie LED zrkadla DURAVIT jednoduchým pohybom ruky

 


BEST

Všetky modely sú vybavené spodným osvetlením oblasti umývadla. Ovládanie svetla je taktiež bezdotykové. Integrované vyhrievanie zabráni zahmleniu zrkadla.

Śpodné osvetlenie umývadla LED zrkadlo DURAVIT Ovládanie LED zrkadla DURAVIT pohybom ruky

 

Viac informácií o dostupných rozmeroch a cenách zrkadiel získate v štúdiách.

Navštívte nás! Prehľad štúdií nájdete na stránke MyBath – Štúdiá a predajne.