Úvod / Články / Novinky / ZEHNDER Zenia – Dokonalé teplo v kúpeľni

ZEHNDER Zenia – Dokonalé teplo v kúpeľni

Príjemné teplo sálajúce spod nôh je stále častejším spôsobom vykurovania. Moderné, energeticky úsporné nízkotepelné systémy ako napríklad podlahové vykurovanie však nie je určené pre sušenie či nahrievanie uterákov a nezaistia vám rýchle vyhriatie kúpeľne pri rannej hygiene alebo po sprchovaní.

Zehnder Zenia je úplne nový komfortný vyhrievací modul, ktorý nielen príjemne nahrieva a hygienicky suší uteráky, ale aj vyhrieva kúpeľňu vďaka kombinácii infračervenej vyhrievacej prednej ploche a výkonného ventilátora. To všetko v jedinom zariadení, ktoré možno vďaka puristickému designu ideálne začleniť do akejkoľvek súčasnej kúpeľne.

Zehnder Zenia moderné vykurovanie kúpeľne

Zdroj: Zehnder

Príjemné teplo stisnutím tlačítka

Zehnder Zenia je vybavená elektrickým infrapanelom zabudovaným v dizajnových dvierkach. Panel do miestnosti vyžaruje pocitové veľmi príjemné teplo. Pre ešte intenzívnejšie vykurovanie možno využiť prídavný ventilátor s vykurovacím výkonom 1000W. Tak vykúrite kúpeľňu o niekoľko stupňov Celzia behom niekoľkých minút.

Suché a nahriate osušky komfortne a rýchlo

Kto by sa po sprchovaní rád nezavinul do teplej a mäkkej osušky? Zehnder Zenia vám tento príjemný zážitok umožní – stačí stlačiť tlačítko a o pár minút je uterák vyhriaty na komfortnú teplotu. Po použití ho môžete dať naspäť vysušiť. Čím rýchlejšie je vysušenie uterákov, tým menšie je riziko vzniku a množenia baktérií. Preto modul ponúka funkciu hygienického a rýchleho sušenia, ktoré je šetrné k Vašim osuškám. Kapacita vyhrievacieho modulu vystačí na dva veľké uteráky alebo osušky, ktoré v ňom budete mať vždy diskrétne schované a po ruke.

Zehnder Zenia prúdenie vzduchu

Zdroj: Zehnder

 

Intuitívne ovládanie a nastavenie

Ovládací panel je umiestnený na prednej strane modulu v optimálnej výške. Štyri dotykové tlačítka s jasnými symbolmi umožňujú intuitívne ovládanie základných funkcií. Modul možno individuálne nastaviť a jednoducho ovládať smartfónom alebo tabletom cez Bluetooth pomocou aplikácie Zehnder Conect pre iOS a Android. V nej nastavíte denný aj týždenný program vykurovania alebo časové intervaly nahrievania a sušenia uterákov. Vytvoríte si tak tepelný komfort na mieru.

 

Zehnder Zenia intuitívne ovládanie a nastavenie

Zdroj: Zehnder

 

Komplexné požiadavky na vnútornú klímu v kúpeľni

Už len preto, že v kúpeľni bývame často obnažení, je nutné aby bola teplota prostredia vyššia než v ostatných častiach domu. Nejde pritom len o príjemnú teplotu. Mnoho ľudí očakáva, že budú mať v kúpeľni možnosť svoje uteráky rýchlo, šetrne a predovšetkým hygienicky vysušiť alebo ich nahriať. Bežný systém vykurovania tieto požiadavky môže splniť len v obmedzenej miere. Jedinečný vykurovací modul Zehnder Zenia vám splní všetky tieto požiadavky na tepelný komfort v kúpeľni.

 

Pozrite si našu ponuku a zistite viac o produktoch – ZEHNDER Zenia.

 

Farby a dizajn

Zehnder Zenia je dostupná v klasickom bielom a tiež v elegantnom čiernom prevedení, vďaka tomu ju možno ideálne kombinovať s dizajnom ostatného kúpeľňového vybavenia. Vzhľad celej kúpeľne môže do veľkej miery ovplyvniť  aj voľba inštalácie modulu. Vnútorný montážny rám umožní  zabudovanie do steny a naopak pre inštaláciu na stenu je dostupný vonkajší dizajnový kryt. Všetko, čo je potrebujete k prevádzke je elektrická prípojka na 230 Voltov.

O tom, že je Zehnder Zenia unikátna svedčia aj ocenenia kvality a krásneho dizajnu: „Red Dot award“ a „Design Plus powered by ISH

Zehnder Zenia - farebné varianty

Zdroj: Zehnder

 

Páči sa Vám niektorý z variantov vykurovacieho modulu? Príďte do našich štúdií a relaxujte v teplej kúpeľni už dnes! – MAPA ŠTÚDIÍ.