Úvod / Články / Novinky / Hüppe Select+ – Inovatívny systém doplnkov do sprchového kúta

Hüppe Select+ – Inovatívny systém doplnkov do sprchového kúta

HUPPE Select+ systém sprchových doplnkov

 

Život si nenaplánujete – kúpeľňu však môžete: HÜPPE Select+

Sprchujte sa pohodlne aj v tej najmenšej kúpeľni a majte pritom dostatok priestoru. S novým systémom HÜPPE Select+ máte k dispozícii nielen dostatok odkladacieho priestoru v sprche, ale aj uterák na dosah ruky. Všestranný systém príslušenstva dokonale doplní každý sprchovací kút a je možné ho veľmi jednoducho upevniť bez narušenia obkladov. Poriadok v kúpeľni ešte nikdy nebol taký estetický a funkčný.

 

Doplnky, ktoré spríjemnia vaše sprchovanie

Sprcha už nie je len miestom pre sprchovanie. S novým systémom doplnkov budete svoj sprchový kút využívať viac a efektívne. Premyslené a praktické doplnky využijete pri každom sprchovaní a aj po ňom. V sprchovom kúte nezavadzajú ani pri upratovaní a nerušia celkový dizajn kúpeľne.

HUPPE Select+ odkladaci systém - doplnky

1. Select+ Mirror

Zrkadlo s pohyblivým ramenom je možné optimálne nastaviť podľa vašej potreby. Holenie v sprchovom kúte je odteraz jednoduché. Zrkadlo je vybavené úpravou povrchu HÜPPE Anti-Plaque, takže povrch stačí ľahko opláchnuť a je opäť čisté.

2. Select+ Wiper

Neoceniteľný pomocník po každom sprchovaní Vám pomôže udržať váš sprchový kú čistý. Stieranie pomocou inovatívnej stierky na sklo z vysoko kvalitného hliníka je tak hračkou. Vďaka inovatívnemu úchytu ju môžete ľahko zavesiť na sklo rôznych hrúbok.

3. Select+ Tablet

Veľmi kvalitná a stabilná polička do sprchy ponúka dostatok miesta pre sprchové gély, šampónové fľaše alebo iné hygienické potreby. Viac poličiek vám poskytne ešte viac úložného priestoru.

4. Select+ Shelf

Doplnok Shelf predstavuje dizajnový držiak na uteráky, ktorý poslúži ako praktická odkladacia polička. Navyše je zhotovený z vysoko kvalitného hliníka a zapusteným spôsobom naskrutkovaný z vnútornej strany.

5. Select+ Drybox

Ukryte rôzne veci do vodotesnej schránky Drybox. V schránke je možné ochrániť predmety, ako sú okuliare alebo zubné kefky pred striekajúcou vodou a mydlom.

6. Select+ Shower Board

Odkladacia doska Select+ Shower Board je kombináciou dizajnového držiaku uteráka a odkladacej plochy. Pomocou patentovaného upínacieho systému HÜPPE je možné ju prichytiť z vonkajšej strany na sklo s hrúbkou 6/8 mm.

HUPPE Select+ doplnky do sprchového kúta

 

Puristický dizajn v spojení s maximálnou flexibilitou.

 

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ BEZ VŔTANIA

Umiestnenie bežných doplnkov do sprchového kútu ako je zrkadlo či polička si vyžaduje vždy zásah do obkladu. Druhým negatívom je to kde ich umiestiť aby nezavadzali pri sprchovaní a pohybe v sprchovom kúte.

Na rozdiel od bežných doplnkov sa organizéry a funkčné doplnky série HÜPPE Select+ neskrutkujú na stenu, ale sú upevnené pomocou kanálového systému Select+ System. Ten predstavuje inovatívnu bočnú lištu v ktorej je osadené samotné sklo sprchového kúta a zároveň je do nej možno vkladať rôzne doplnky.

HUEPPE-Select jednoduché upevnenie doplnku

 

Homogénny vzhľad

Jednotlivé doplnky sa uchytia ku kanálovému systému Select+ System, ktorý sa následne bezšpárovo uzavrie, čím vznikne ucelený povrch bez priehlbín a špinavých rohov.

Maximálna transparentnosť

Vďaka hrúbke skla 10 mm je možné pri samostatne stojacej bočnej stene HÜPPE Select+ vynechať priečnu vzperu a dosiahnuť tak maximálnu transparentnosť a nerušený dizajn.

 

FLEXIBILITA

HUPPE Select+ Lišta

Výškovo nastaviteľné

Nemusíte okamžite rozhodovať o výške a počte doplnkového vybavenia. Každý doplnok môžete prispôsobiť alebo vzájomne zameniť kedykoľvek sa vám zachce, aj roky po montáži.

Dodatočné doplnenie

Ak ste sa rozhodli o doplnenie o ďalšie doplnky s inovatívnym systémom to nie je žiadny problém. Nemusíte sa teda rozhodnúť hneď a zostanete tak úplne flexibilní.

Viac než len praktický

Všestranné doplnkové vybavenie Select+ je skutočným faktorom, ktorý ovplyvňuje dobrý pocit a nastavuje silné vizuálne akcenty. Každý jednotlivý prvok spoluvytvára estetický sprchový priestor vašej kúpeľne.

 

HUPPE SELECT+ Sprchové kúty s doplnkami

 

Dokonalejší dizajn a ľahké čistenie

Exkluzívny a puristický dizajn sa vyznačuje úplne jednoduchými tvarmi, bez ostrých hrán, priehlbín alebo neprístupných rohov, a preto sa sprcha ľahko čistí. Okrem toho je vzdialenosť od skla dostatočne veľká na každodenné čistenie sprchovacieho kúta. Zároveň je možné jednotlivé doplnky  ľahko sňať a vyčistiť obklad aj za nimi.

Sprchové kúty HUPPE SELECT+ jednoduché čistenie

 

Vysoká stabilita a zaťažiteľnosťHUEPPE-Anti-Plaque

Pre väčšiu stabilitu pri používaní a pre vašu bezpečnosť bolo vybavenie HÜPPE Select+ testované na odolnosť proti nárazu pomocou hmotnosti 30 kg a odolnosť pri trvalom zaťažení hmotnosťou 15 kg. Okrem toho je použité jednovrstvové bezpečnostné sklo (ESG) s hrúbkou 6/8/10 mm.

Prevedenie Anti-Plaque odolné proti usadzovaniu vodného kameňa

Vybrať si môžete aj prevedenie skla s povrchovou úpravou HÜPPE Anti-Plaque. Takéto sklo je jednoduché na údržbu pretože voda steká v podobe kvapôčok. Usadzovanie nečistôt a vodného kameňa na skle je tým pádom znížené na minimum.

 

 

Designed by NOA

Najväčšou výzvou pri vývoji konštrukčného usporiadania bol návrh ľahkej, flexibilnej montáže v kombinácii s plným zameraním na používateľa. Dizajn aj funkcie sprchovacieho kúta tak zostávajú bez akýchkoľvek kompromisov harmonicky zladené a predstavujú formálne zjednodušené stvárnenie s jasným odkazom na modernú architektúru.“, vysvetľuje Michael Lammel zo štúdia NOA Design.

 

Nadčasovo krásny

Dizajn doplnkového vybavenia HÜPPE Select+ je jednoducho taký. Purizmus a priamočiarosť systému doplnkov HÜPPE Select+ pozdvihnú aj tú najmenšiu kúpeľňu do vyššej kategórie. Poriadok v kúpeľni ešte nikdy nevyzeral tak esteticky.

HUPPE Xtensa SELECT + sprchový kút

 

FAREBNÉ VARIANTY

 

White Edition

White Edition

Strieborná matná

Strieborná matná

Strieborná pololesklá (k dispozícii len pri Select+ Kit)

Strieborná pololesklá (k dispozícii len pri Select+ Kit)

Black Edition

Black Edition

Inšpirujte sa v galérii obrázkov série HUPPE SELECT+ a príďte sa poradiť  do našich štúdií – MAPA ŠTÚDIÍ