Úvod / Články / Novinky / Villeroy & Boch – TwistFlush – Sila víru, ktorá šetrí vodu

Villeroy & Boch – TwistFlush – Sila víru, ktorá šetrí vodu

Villeroy & Boch - TwistFlush - WC misa s vírivým splachovaním

Villeroy & Boch TwistFlush – Nová technológia splachovania

Technológia TwistFlush predstavuje nový spôsob oplachu toaliet, ktorý poskytuje optimálny výsledok splachovania a tiež mimoriadne efektívne zaobchádzanie s vodou. Pomocou fyzickej sily vodného víru efektívne čistí povrch WC misy a šetrí vodu. Inovatívna technológia splachovania je dostupná pre všetky WC misy novej kolekcie Villeroy a Boch Subway 3.0.



Hlavné výhody WC mís s TwistFlush

  • Nová inovovaná technológia
  • Silný vodný vír.
  • Ušetrí až 19 700 l vody ročne.
  • Takmer bez WC kefy.
  • Prakticky bez striekania.
  • Výrazne tiché splachovanie.
  • Vodné víry nedávajú nečistotám takmer žiadnu šancu.
  • Oplachuje takmer celé vnútro misy.

 

 

Ochrana a šetrenie vody s WC misami TwistFlush

Vďaka maximálnej sile vírenia vody sa TwistFlush postará o perfektné spláchnutie. Technológia ponúka dva splachovacie objemy: 3 litre pre malé spláchnutie a 4,5 litre pre veľké spláchnutie. Pre porovnanie bežné splachovanie spotrebuje v priemere 6 až 8 litrov vody. Vzhľadom na súčasnú klimatickú situáciu je pre trvalo udržateľný spôsob života kľúčové zachovať prírodné zdroje, ktorým je aj sladká voda.

Voda pokrýva približne 71% povrchu zeme, z toho menej ako 3% predstavuje sladká voda. Keďže je vodných plôch v Európe stále menej, je potrebné aby sa každý z nás zamyslel nad tým ako ňou neplýtvať. S technológiou TwistFlush od Villeroy & Boch môžete ušetriť vzácnu vodu každým stlačením splachovacieho tlačidla.

 

Nastáva bezkefová budúcnosť WC mís

K šetreniu prispieva samotný vnútorný tvar WC misy, ktorý zostáva dlhšie čistý. Vďaka kónicky tvarovanej záchodovej mise so strmými stenami vytvára vháňaná voda silný vodný vír vody, ktorý veľmi rýchlo rotuje po jej povrchu a zachytáva všetky nečistoty. Záchodová kefa je prakticky minulosťou! Stačí teda jedno spláchnutie, ktoré vždy zaistí úplnú čistotu. WC misy s TwistFlush majú aj ďalšie hygienické výhody.

Napríklad bezokrajová konštrukcia(rimless) a povrchová úprava CeramicPlus uľahčujú čistenie toalety. Technológia AntiBac zas zničí až 99,9 % nebezpečných baktérií z povrchu. Viac o technológiách sa môžete dočítať na našich stránkach Villeroy & Boch – Ceramic Plus  a Villeroy & Boch – AntiBac

 

Splachovanie, ktoré nepočuť

Spôsob akým voda prúdi v záchodovej mise má za následok menší hluk ako pri bežných toaletách. Takže hlavne v nočných hodinách nebudete rušiť nikoho v domácnosti. V kombinácii s podomietkovými nádržami Villeroy & Boch ViConnect a WC misy Subway 3.0 TwistFlush je WC vhodné aj pre hotelovú či rezidenčnú výstavbu (spĺňa normy pre zvukovú izoláciu DIN 4109 a SIA 181 ).

Máte nejaké otázky k technológii TwistFlush alebo potrebujete poradiť s výberom správneho WC ? Navštívte našich predajcov – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

 

 

 

Videogaléria