Úvod / Články / Novinky / GROHE – Sprchy plné zážitkov

GROHE – Sprchy plné zážitkov

GROHE Sprchové prúdy

Sprcha je miestom pre relax, ktorý si môžete vychutnať každý deň trochu inak. Sprchové dobrodružstvo, masáž alebo tanec v letnom daždi. Široká ponuka všetkých mysliteľných tvarov, štýlov a veľkostí ručných sprchových hlavíc vrátane extra veľkých hlavových spŕch dopĺňa súbor relaxačných sprchových prúdov GROHE.

Druhy prúdov

Každý má rád príjemný pocit po sprchovaní. Po tréningu alebo náročnej fyzickej práci chceme kvalitne zregenerovať, uvoľniť svaly na čo je vhodný napríklad intenzívny prúd Bokoma. Naopak po náročnom dni v práci z vás spláchne stres jemný sprchový prúd Rain O². V nasledujúcich riadkoch sa zameriame na prehľad sprchových prúdov a na to, čo robí sprchy GROHE tak obľúbenými.

Ovládanie jedným prstom

Voľba režimu sprchového prúdu je viac ako jednoduchá. Pri ručných sprchových ružiciach je ovládanie riešené pomocou kruhového tlačidla umiestneného na hornej strane sprchy. Tlačidlo je rozdelené na 4 subtlačidlá, pričom každé reprezentuje jeden režim prúdu. Vďaka tomu môžete meniť sprchové režimy popri sprchovaní. Hlavové sprchy môžete ovládať cez podomietkovú batériu cez príslušné tlačidlo alebo otočným tlačidlom umiestneným v strede samotnej hlavovej sprche.

GROHE Ovládanie sprchových prúdov

GROHE Ovládanie sprchových prúdov

 

Výnimočná kvalita, precízne spracovanie a nízky počet vnútorných dielov odlišujú sprchy GROHE od iných výrobcov. Využite liečivé a uvoľňujúce vlastnosti hydromasážnych spŕch a vyberte si tú pravú v našej ponuke vaňových setov, ručných hlavíc či hlavových spŕch GROHE.

 

Tajomstvo kvality sprchových prúdov GROHE

 

GROHE DreamSpray

 

Rovnomerný prúd vody je zaistený prostredníctvom jedinečného spracovania hlavice GROHE DreamSpay, ktoré vodu rovnomerne distribuuje do všetkých dýz. Bez ohľadu na to, či si vaša aktuálna nálada žiada klasický, relaxačný, intenzívny, dažďový alebo masážny sprchový prúd, môžete si byť istí, že z tejto sprchy vyjdete uspokojení.

 

 

 

Videogaléria