Úvod / Články / Novinky / Villeroy & Boch ViClean I-100 – Nová bidetová toaleta

Villeroy & Boch ViClean I-100 – Nová bidetová toaleta

Villeroy & Boch Sprchovacia toaleta ViClean-I100

Nemecký výrobca Villeroy & Boch uvádza nový štandard v dizajne bidetových toaliet. V poradí tretie prevedenie ViClean-I100 môže na prvý pohľad vyzerať ako bežné WC, ale pod elegantným vzhľadom sa skrýva celá technológia integrovaná priamo do keramiky. WC misa s bidetom ViClean-I100 sa vyznačuje jasnými líniami a minimalistickým vzhľadom, ktorý je zvýraznený ultra plochým sedátkom.

Villeroy & Boch ViClean WC s bidetom V0E100R1

Výrobca vo svojom návrhu skombinoval najvyššiu úroveň komfortu, jednoduchý vzhľad a najnovšie technológie. Výnimočnosť sprchovacej toalety podčiarkujú tie najlepšie materiály – keramika v najvyššej kvalite, sedátko z odolného Duroplastu, pánty z nerezovej ocele, poklop a masážnu sprchu z materiálu Quaryl. Tá je vďaka InvisibleJet technológii pri nečinnosti prakticky neviditeľná. Veľkou výhodou je spojenie funkcie toalety a bidetu vďaka čomu ušetríte miesto v kúpeľni.

Villeroy & Boch ViClean I100 sprška2

 

Charakteristické vlastnosti ViClean-I100

  • dizajnová sprchovacia WC misa so skrytou technológiou bidetu
  • optimálna hygiena vďaka zadnej a dámskej sprche
  • individuálne nastaviteľná poloha trysky a teplota vody
  • kvalitná keramika s povrchovou úpravou pre ľahšiu údržbu
  • ovládanie pomocou aplikácie ViClean
  • množstvo praktických technológií, ako sú SoftClose, DirectFlush a iné
  • ideálny pre použitie do malých kúpelní
Villeroy & Boch Vicelan detail trysky

 

Nový prúd HarmonicWave

Zabudnite na toaletný papier. S bidetovou toaletou sa o očistu postará príjemný prúd vody. Po použití si užívateľ jednoducho zvolí program na diaľkovom ovládači alebo smartfóne a nechá sa umyť. Na výber máte dámsku alebo zadnú sprchu s inovatívnym prúdom. Prúd HarmonicWave po prvý krát kombinuje oscilujúci a rotačný pohyb, čím je zabezpečené obzvlášť dôkladné čistenie. Okrem tohto je možné zvoliť si medzi plynulým prúdom vody bez pohybu alebo pulzujúcim masážnym prúdom pre obe sprchy. Teplota vody a intenzita sa dá jednoducho nastaviť vďaka zabudovanému prietokovému ohrievaču na vami preferovanú úroveň. Pred a po každom použití sa tryska automaticky očistí.

 

Diaľkové ovládanie

Vďaka intuitívnemu diaľkovému ovládaču je ViClean-I 100 obzvlášť jednoduchý a pohodlný na používanie. Ovládač je vybavený prehľadne rozmiestnenými tlačidlami pomocou ktorých ovládate základné funkcie a nastavenia. Ovládač môžete umiestniť do nástenného držiaku blízko toalety a budete ho mať vždy po ruke.

Villeroy & Boch ViClean-I100 sprchovacia toaleta - diaľkové ovládanie

Villeroy & Boch ViClean ovládanie: 1.Zadná sprcha  2.Dámska sprcha  3.Stop  4.Nastavenie intenzity prúdu vody  5.Nastavenie polohy sprchy

 

Dokonalá hygiena a technológie

Sprchovacia toaleta ViClean-I100 disponuje mnohými technológiami. Inštalácia, údržba a samotné používanie je preto jednoduchšie a efektívnejšie vo všetkých smeroch.Villeroy & Boch Technológie

  • DirectFlush – Bezokrajové prevedenie WC misy s efektívnym oplachom umožňuje jednoduché čistenie.
  • AquaReduct – Systém, ktorý redukuje množstvo vody použitej pri splachovaní.
  • QuickRelease – Mechanizmus pre rýchle a jednoduché odnímanie sedátka.
  • SupraFix 3.0 – Upevňovací montážny systém pre rýchlu inštaláciu a nastavenie.
  • SoftClosing – Spomalovací mechanizmus sedátka a poklopu WC misy.
  • CeramicPlus – Povrchová úprava keramiky pre ľahšiu údržbu.
  • Quaryl – Inovatívny liaty materiál, ktorý zaisťuje vysokú odolnosť voči usadzovaniu nečistôt.

Prečítajte si o technológiách a benefitoch značky Villeroy & Boch v našom Blogu alebo sa príďte presvedčiť o kvalite produktov priamo do našich štúdií – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Aplikácia ViClean

Sprchovaciu toaletu ovládnete aj cez smartfón. Jednoduchou inštaláciou aplikácie ViClean-I100 sa tak váš mobil zmení na plnohodnotné diaľkové ovládanie. Bezdrôtová komunikácia prebieha pomocou technológie Bluetooth, a tak ľahko nastavíte a spustíte základné funkcie toalety. Okrem diaľkového ovládania môžete cez aplikáciu nastaviť napríklad teplotu vody alebo vytvoriť profil podľa osobných preferencií. Aplikácia je voľne stiahnuteľná pre operačný systém Android aj iOS (Google Obchod Play , Apple App Obchod).

Villeroy&Boch ViClean mobilná aplikácia

 

Porovnanie modelov

Objavte výhody všetkých troch modelov WC bidetov ViClean (L , U+, I100) a nechajte sa ohromiť elegantným dizajnom, trvalou kvalitou, prvotriednymi materiálmi a perfektnou funkčnosťou. Vychutnajte si svieži pocit čistoty s bidetovou WC misou ViClean od spoločnosti Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch bidetové sedátka ViClean

Villeroy & Boch ViClean - Porovnanie funkcií bidetových sedátok

Navštívte naše štúdiá a získajte viac informácií o bidetových sedátkach ViClean – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Videogaléria