Úvod / Články / Novinky / Bette – Neviditeľný vaňový prepad BetteSensory

Bette – Neviditeľný vaňový prepad BetteSensory

Bette - Neviditeľný vaňový prepad BetteSensory

Dizajn je rozhodujúcim faktorom pri voľne stojacich vaniach. Aj taký bezpečnostný prepad na vani bude pôsobiť rušivo. Ale čo ak chceme aby vaňa spĺňala vysoké nároky na dizajnovú čistotu, a pritom by bola aj bezpečná. Spoločnosť Bette je aj v tomto o krok napred.

Dômyselná technológia BetteSensory úplne odstraňuje viditeľný prepad pre oceľové vane Bette Lux Shape. Inovatívna technológia elektronického prepadového systému je kombináciou odtoku a prepadu v jednom funkčnom prvku. Ten je inštalovaný namiesto klasického odtoku pod vaňou. Spoločnosť Bette spolupracovala na vývoji tohto elektronického prepadu s odborníkom na odvodňovanie, firmou Viega. Spoločne sa im podarilo skĺbiť funkciu odtoku a bezpečnostného prepadu vďaka čomu pôsobia voľne stojace vane oveľa estetickejším dojmom bez rušivého viditeľného prepadu.

Bette Lux Shape - voľne stojaca dizajnová vaňa

Funkcia a používanie

Používanie odtoku je veľmi intuitívne. Ovládanie je založené na známom Push-Open princípe. Ak si chce používateľ napustiť vaňu jednoducho stlačí kryt na odtoku, čím sa odtok uzatvorí a aktivuje sa celý mechanizmus. Počas napúšťania sleduje hladinu vody tlakový spínač, ktorý pri prekročení maximálnej hladiny vody automaticky otvorí vypúšťanie, kým sa hladina nevráti na normálnu úroveň. Tak je zabezpečené efektívne regulovanie hladiny a zabraňuje sa tak preliatiu a prípadnej potope, ak užívateľ zabudne zastaviť vodu alebo pri nečakanej poruche batérie.

 

BetteSensory mechanizmus - elektronický vaňový prepad

 

Maximálnu hladinu je možné nastaviť podľa individuálnych preferencií pri inštalácii. Čo ak vypadne elektrina? Dômyselné zariadenie je opatrené záložným zdrojom energie, ktoré umožní odtok používať aj naďalej.

Pozrite si našu ponuku produktov Bette na stránke BETTE a navštívte naše štúdiá – MAPA ŠTÚDIÍ.

Animácia – inovatívna technológia BetteSensory.

Fotogaléria