Úvod / Články / Novinky / Hansgrohe – Nový relaxačný sprchový prúd PowderRain

Hansgrohe – Nový relaxačný sprchový prúd PowderRain

HANSGROHE PowderRain sprchový prúd

Spoločnosť Hansgrohe vyvinula pre svoje ručné sprchy a sprchové systémy nový typ sprchového prúdu PowderRain. Ako už názov napovedá jedná sa o veľmi jemný dažďový prúd ideálny pre váš relax v sprche.

Jedinečný pôžitok zo sprchovania

Sprchovanie v kúpeľni si odteraz užijete ešte viac. Vďaka mikrokvapkám, ktoré tečú z trysiek maximálne potichu môžete úplne vypnúť a nechať sa hýčkať. Prúd pripomína jemný letný dážď, ktorý sa pri dopade tisícou kvapiek na pokožku a vaničku mení na tichý šepot.

HANSGROHE Raindance Select S ručná sprcha Powder Rain

 

V laboratóriách Hansgrohe sa expertom podarilo nielen znížiť hluk dopadajúcej vody pri sprchovaní, ale aj vyvinúť prúd, ktorý efektívne vypláchne sprchový gél a šampón z vlasov. Vďaka premysleným tryskám na sprchách je nový typ prúdu mimoriadny tým, že zbytočne nestrieka naokolo. Pre vás to znamená: menej fľakov od vodného kameňa = menej upratovania. To poteší v každej kúpeľni.

Hansgrohe Raindance® Select S 120 3jet P 26014

Hansgrohe Raindance Select S 120 P (Powder Rain, Rain,Whirl Air)

 

Nový sortiment spŕch s prúdom PowderRain

Inovatívny sprchový prúd PowderRain si môžete vychutnať v akejkoľvek kúpeľni. Či už je to pre oblasť vane alebo sprchového kút, vybrať si môžete z produktov sérií horných spŕch Raindance, sprchových systémov Showerpipes a v ručnej sprche Raindance Select S 120, ktorá je vybavená aj prúdmi Rain(plný prúd) a Whirl Air(masážny prúd). Prúdy pritom prepnete jednoduchým stlačením tlačítka Select. Všetky produkty sú pritom označené písmenom „P“.

Hansgrohe Raindance Select S 120 P (Powder Rain, Rain,Whirl Air) 26014 Sprchový prúd PowderRain

 

Zažite prúd PowderRain na vlastnú kožu. Navštívte naše štúdiá, kde získate viac informácií o dostupnosti – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Pozrite si rozdiel medzi prúdmi Rain a novým PowderRain v nasledujúcom videu. Test ukazuje do akej miery voda odskakuje pri dopade na povrch.

 

V ďalšom teste môžete vidieť test vo zvukovom laboratóriu Hansgrohe.

Videogaléria