Úvod / Články / Novinky / SanSwiss Black Line – Sprchové kúty v elegantnej čiernej farbe

SanSwiss Black Line – Sprchové kúty v elegantnej čiernej farbe

Sanswiss Black Line sprchové kúty v čiernej farbebanner

Spoločnosť SanSwiss sa pri navrhovaní sprchových zástien riadi súčasnými trendmi. Absolútnou novinkou je rozšírenie ponuky obľúbených sérií o prevedenie v matnej čiernej farbe s názvom Black Line. Práve táto farba im dodáva tajomný, elegantný a zmyselný vzhľad pri zachovaní vysokej kvality prevedenia. Sprchové zásteny sú určené predovšetkým do klasických kúpeľní, no vďaka kombinácii jemných línií a tvarov, harmonicky ladia aj v moderných kúpeľniach.

 

TOP LINE S Black – Komfort a štýl

Séria TOP LINE sa stala obľúbenou pre svoju praktickosť, stabilitu a moderný dizajn, ktorý vytvára optimálny celok. V čiernej matnej farbe vyniknú všetky elegantné tvary sprchovej zásteny a kvalitné materiály. Presné symetrické tvary s jemným akcentom čiernej farby vytvoria akúsi vstupnú bránu do sveta sprchovania. Zaujímavým prevedením je atypický sprchový kút so skrátenou bočnou stenou pre možnosť voľného napojenia vstavanej vane.

 

 

SanSwiss Top Line S Black sprchový kút

 

SOLINO Black – Harmónia a funkčnosť

Nechajte svoj sprchovací kút vyniknúť. Séria Solino v elegantnom čiernom šate ponúka kontrastné kontúry, ktoré vytvoria jedinečný štýl celej kúpeľne. Premyslené detaily ako je madlo pôsobí rafinovane a jednoducho. Solino je praktickým riešením pre väčšinu kúpeľní vďaka variantom montáže do niky, v kombinácii s bočnou stenou či rohovým vstupom. Výhodná je aj voľba otvárania dverí dnu alebo smerom von. Vyberte si ideálnu sprchovú zástenu zo širokej ponuky rozmerov.

 

SanSwiss Solino Black sprchový kút

 

ANNEA Black – Jednoduchosť a elegancia

Impozantné veľké plochy bezrámových dverí z bezpečnostného skla s elegantnými čiernymi prvkami predstavujú ideálne riešenie sprchového kútu v minimalistickom dizajne. Dômyselná konštrukcia a kvalitné materiály poskytujú vynikajúce vlastnosti a jednoduchú údržbu. Dizajnové pánty so zdvihovým mechanizmom sú na vnútornej strane zapustené do skla, čo umožňuje ľahké čistenie. Voliteľná prahová lišta zlepšuje tesnosť zástien. Sprchové kúty v štandartných, ale aj zvláštnych rozmerov sa dajú inštalovať na vaničku i na dlažbu. Ideálne riešenie pre Vašu modernú a elegantnú kúpeľňu.

SanSwiss Annea Black sprchový kút

 

Walk-in EASY Black – Geometria a avantgarda

Walk-in Easy Black je kombináciou puristického jasného dizajnu, vysokej funkčnosti a veľkorysého sprchovacieho priestoru. Novinkou série je možnosť výberu netradičných skiel s rôznym geometrickým delením v čiernej farbe. Okrem sietotlače Easy Loft, Easy Loft Attic a Industrie sú k dispozícii aj ďalšie štýlové vzory, ktoré zrušia všetky zaužívané štandardy v interiérovom dizajne. Nové kúty dokonale zapadajú do vysokých loftových bytov v industriálnom dizajne.

Čierna farba tesniaceho profilu a stabilizačnej vzpery podčiarkuje minimalistický vzhľad a dodáva kúpeľni metropolitný a moderný vzhľad. Zástena môže byť namontovaná na sprchové vaničky alebo dlažbu s jednou prípadne viacerými stenami čo je predpokladom voľnosti pri navrhovaní celkového konceptu kúpeľne. Antiplaková úprava uľahčí údržbu a ušetrí váš čas.

 

SanSwiss Walk-in Black sprchový kút

 

Príďte si do štúdií po grafický návrh vašej novej kúpeľne so sériou Black Line – MAPA ŠTÚDIÍ.

Zistite aké typy a rozmery sprchových kútov sú v ponuke na oficiálnej stránke SanSwiss Black Line .

 

Fotogaléria