Úvod / Články / Novinky / Obklady a dlažby Villeroy & Boch 2023 – Spoznajte nový pohľad na interiérový dizajn

Obklady a dlažby Villeroy & Boch 2023 – Spoznajte nový pohľad na interiérový dizajn

Výrobca Villeroy & Boch prináša aj tento rok nové série obkladov a dlažieb, ktoré nadchnú nejedného milovníka moderného interiérového dizajnu. Nechajte sa inšpirovať novým duchom.

Vzťah k vlastnému domovu je veľmi zvláštny. Žiadne iné miesto nevplýva na pohodu a radosť zo života ako miesto kde žijeme svoj každodenný život. To je presne dôvod, prečo kladie každý z nás dôraz na dizajn, ktorý musí spĺňať široké spektrum príslušných požiadaviek. Jednoduché a puristické, elegantné, opulentné, farebné, útulné alebo klasické? Alebo možno úplne svojské? Postupným navrhovaním svojho domova krok za krokom je rozvíjaný nový duch a použité štýly nakoniec vyjadrujú vlastnú osobnosť.

 

Tí, ktorí hľadajú individuálny prístup k prostrediu v ktorom žijú nájdu inšpiráciu v nových kolekciách dlaždíc od Villeroy & Boch. Ponúkajú nápadité návrhy, ktoré otvárajú nečakané pohľady na interiérový dizajn. Nechajte svoj dom či byt odrážať rozmanitosť života a vašu osobnosť.

Prehľad sérií

 

SPARKS

Oživené remeselné umenie

Kolekcia SPARKS  pripomína starožitný vzhľad vysokokvalitných podláh v benátskych vilách. Vzhľad terazzo je veľmi výrazný a je oživením priestoru podláh a stien v interiéri. Vyjadruje nádheru rokmi overeného remeselného spracovania. Veľké dlaždice vo formáte 120 x 120 cm dodávajú miestnostiam jednotný vzhľad, ktorý až do detailov odráža jej vzor terazza. Dizajn je dostupný v štyroch farbách – dvoch teplých tónoch a dvoch chladnejších.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Sparks a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch SPARKS - Obklady a dlažby

 

BOURGOGNA

Prirodzenosť a zmyselnosť

Vychutnajte si harmóniu všetkými zmyslami – BOURGOGNA obohacuje váš pohľad na život prirodzeným nádychom. Veľké formáty série a šesťhranné brúsené dekory vytvárajú moderný vidiecky vzhľad – formu života, ktorá šikovne kombinuje autentické materiály. Výsledkom je prostredie, ktoré vytvára útulnú atmosféru – a zároveň odráža dnešný skôr minimalistický duch doby. Fascinujúco prirodzené: BOURGOGNA svojím expresívnym dizajnom vytvára príjemnú originálnu náladu.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Bourgogna a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch BOURGOGNA - obkaldy a dlažby

 

STAGEART

Geometria jednoduchosti

Vyčistite scénu pre mestskú životnú atmosféru: STAGEART predstavuje diskrétne prírodné kamenné štruktúry na cementovo zafarbených podkladoch. Takto jemne vyvážený koncept stien a podlahy ponúka teplé farby aj chladný tón pre veľmi širokú škálu priestorov. Dlaždice s grafickým dekorom v tomto rade čerpajú inšpiráciu z kubizmu. Ich umelecký charakter zvýrazňuje interiérový dizajn a zároveň dáva do popredia modernosť konceptu.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Stageart a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch STAGEART - Obklady a dlažby

 

SILENT MOOD

Modernizmus pre domácnosť

Jemné farby a geometrické tvary – dizajn, ktorý sa v interiérovom dizajne vždy dobre hrá. Séria SILENT MOOD tu pridáva príťažlivý komponent: Matné povrchy týchto obkladačiek pripomínajú farebný cement. V kombinácii s grafickými alebo reliéfnymi 3D dekormi tieto nelesklé dlaždice podčiarkujú moderný spôsob života jemnými farbami a atmosférou domova. SILENT MOOD je relaxačná a inšpirujúca zároveň. Mimoriadny štýl, ktorý šíri harmóniu v piatich pastelových farbách.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Silend Mood a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch SILENT MOOD - Obklady a dlažby

 

URBAN ART

V štýle mesta

Puristická mestská scéna od svojich počiatkov v 80. rokoch otvorila celý rad nových inšpirácií. Predovšetkým výrazné farby sa dnes integrujú do inak skromne jednoduchého domáceho prostredia. Takou je aj séria URBAN ART. Remeselné dlaždice pripomínajú tehlovú kultúru mestských bytov a vylepšujú domáci interiér lesklými povrchovými úpravami v šiestich rôznych farbách. Podobne ako keramika, ktorá sa kedysi vyrábala ručne, aj dlažba URBAN ART má nepravidelné autentické okraje.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Urban Art a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch URBAN ART - Obklady a dlažby

 

CODE 2

Kombinácia vzhľadu kameňa a dreva

Umenie vytvárať priestory, ktoré na prvý pohľad vyzerajú prirodzene a zároveň odzrkadľujú moderný opotrebovaný vzhľad: Štýl, ktorý si nachádza čoraz viac fanúšikov po celom svete. Vďaka rozmanitému vzhľadu kameňa a dizajnu dreva v dvoch farbách ponecháva séria CODE 2 kreatívny priestor pre osobné preferencie – expresívne, individuálne, puristické a útulné, všetko v jednom.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Code 2 a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch CODE 2 - Obklady a dlažby

 

SOLID TONES

Mestské štýly v betóne a kameni

Jedným z popredných dizajnových prvkov modernej éry je mestský vzhľad betónu. Aby výrobca tomuto purizmu dodal kúsok prirodzenej exkluzivity, séria SOLID TONES ponúka špeciálnu vlastnosť. Kolekcia ponúka dizajn betónu aj prírodného kameňa v rovnakých farebných prevedeniach. Vzniká tak príležitosť spojiť povrchové efekty od teplých odtieňov po studené a päť farieb v dvoch rôznych prevedeniach. Týmto spôsobom môžu obklady farebne ladiť a zároveň prezentovať jemné kontrasty prostredníctvom rôznych vzorov.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Solid Tones a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch SOLID TONES Obklady a dlažby

 

OHIO

Nadčasová mestská moderna

“Menej je viac”. Niekedy to môže priniesť obrovské výsledky pre samotnú charizmu priestoru. Séria obkladov a dlažieb OHIO sa zameriava na minimalistický vplyv diskrétnych povrchových úprav podobných betónu. Tí, ktorí hľadajú mestský a nadčasovo súčasný interiér si môže vybrať medzi teplými a chladnejšími odtieňmi farieb. Matné obklady v béžovej a svetlosivej farbe harmonicky ladia s piatimi farbami robustných  dlaždíc z porcelánovej kameniny VilboStone. Priestory, ktoré vyžarujú zvláštny pokoj a ponúkajú príťažlivosť moderného vzhľadu.

Pozrite si ponuku v našom katalógu Villeroy & Boch – Ohio a navštívte naše štúdiá.

 

Villeroy & Boch OHIO - Obklady a dlažby

 

Inšpirujte sa novinkami roku 2023 vo virtuálnej vzorkovni

Villeroy & Boch.

Spustíte kliknutím na obrázok.

 

Dlaždice pre budúcnosť

Ekologická výroba šetrná k životnému prostrediu

Dlaždice výrobcu Villeroy & Boch boli ocenené značkou Environmental Product Declaration (EPD) od IBU (Institut für Bauen und Umwelt e.V.). Environmentálne vyhlásenie o produkte poskytuje relevantné, overiteľné a porovnateľné informácie o vplyve produktov na životné prostredie. Táto certifikácia umožňuje architektom a projektantom využívať produkty vo všetkých vlastnostiach, ktoré boli certifikované ako spĺňajúce BREEAM, LEED, DGNB alebo iné porovnateľné medzinárodné požiadavky na udržateľnú výstavbu.

 

 

Máte otázky? Neváhajte nás kontaktovať – mybath@mybath.sk