Úvod / Články / Tipy a rady / Vírivky a vírivé vane – vytvorte si vlastný wellness doma

Vírivky a vírivé vane – vytvorte si vlastný wellness doma

Neuspokojte sa s priemerom. Tvrdo pracujete, nezabúdajte na oddych. Symbióza týchto dvoch elementov zaručí dokonalé naplnenie. Jeho stelesnením sú vírivé vane a vírivky značky Villeroy & Boch. Doprajte si najvyššiu kvalitu, dokonalý wellness zážitok a neopakovateľný relax kedykoľvek sa vám zažiada. V akomkoľvek ročnom období, v exteriéri aj v súkromí štyroch stien, ráno i večer.

Splní vaše priania

 

Villeroy & Boch ponúka rôzne vybavené produktové rady, aby presne ulahodil vášmu vkusu. Okrem typov, veľkostí, farebných prevedení a príslušenstva si môžete vyberať aj samotné druhy masáží. Vychutnajte si až 18 druhov vodných programov vo vašej vírivej vani. Unikátny vymeniteľný hydromasážny systém JetPak neponúka žiadna iná značka. Vírivky Villeroy & Boch nemajú fixný počet trysiek, rovnako variabilné je aj ich umiestnenie. Až 18 vymeniteľných panelov tzv. JetPakov zabezpečí, že si vaše domáce wellness prispôsobí podľa svojich požiadaviek každý člen vašej rodiny.

virivky-pohoda-to-najlepsie

 

Kvalita je večná

 

Prvotriedna konštrukcia a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť. Vďaka využitému systému JetPak je zabezpečená optimálna distribúcia tlaku v tryskách a tým aj dokonalý a ničím nerušený zážitok. Tichý chod víriviek umožňuje relaxovať v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu.

Využité technológie zaručujú maximálne pohodlie. Špeciálne lisovaná konštrukcia z robustných materiálov spolu s riešením ovládacích prvkov zabezpečujú dokonalý komfort a pohodlie. Najzaťažovanejšie časti víriviek majú špeciálne výstuže.

 

Dokonalá čistota

 

Filtračný a cirkulačný systém Wellspring sa postará až o dvojnásobne čistejšiu vodu, než to vyžadujú normy. Nielen čistá na pohľad, hlavne hygienická a zdravá. Trojnásobný filter s leštiacim filtrom zachytí aj tie najmenšie nečistoty. Voda sa vo vírivke vyčistí v priemere 150krát za jeden deň. Filtrácia sa začína hneď, ako vírivku zapnete a navyše, nezvyšuje spotrebu energie. Filtre si navyše nevyžadujú náročné čistenie. Sú jednoducho umiestnené tak, aby ste ich pohodlne vymenili bez nutnosti odborného servisného zásahu.

 

Šetrné k vám aj prírode

 

Minimálny počet spojov, inteligentné riešenia, pevná izolácia a geniálne umiestnenie trubiek umožňujú využiť maximálny tlak čerpadla a minimalizujú tepelné straty. Pravdepodobnosť, že vám z vírivky unikne voda je naozaj minimálna. EnergySave systém izoluje vírivku a zabraňuje úniku vzácneho tepla. Systém JetPak navyše dokáže teplo efektívne recyklovať, pretože potrubie je neustále zohrievané teplou vodou, v ktorej je úplne ponorené. Vychutnajte si relax vo vírivke v každom počasí, v každom ročnom období. A oproti konkurencií s ušetrenými peniazmi.

villeroy-virivka