Úvod / Články / Novinky / KALDEWEI – Elektronická vaňová armatúra Comfort Select

KALDEWEI – Elektronická vaňová armatúra Comfort Select

Kaldewei Vaňová armatúra Comfort select

 

Dotknite sa vane a relaxujte.

 

Spoločnosť KALDEWEI inovuje svoje výrobky k dokonalosti a jednoduchosti. Tentokrát prináša prvok, ktorý úplne odstráni klasickú vaňovú batériu a premení vašu vaňu na súkromný wellness. Takmer neviditeľná armatúra Comfort Select predstavuje inovačný krok k pohodlnejšiemu oddychu vo vani. Je úplne integrovaná do okraja vane, dotyková a užívateľsky jednoduchá. Aj napriek svojej jednoduchosti ukrýva všetky funkcie vaňovej batérie a dokonca aj niečo navyše.

Kaldewei Comfort Select dotyková armatúra

 

Funkcie armatúry Comfort Select

 

Celý systém batérie sa skladá z troch častí, ktoré možno navzájom prepojiť – ovládací panel s riadiacou jednotkou, napúšťaciu a vypúšťaciu sadu a sprchovú hadicu s ručnou hlavicou. Pomocou ovládacieho panelu možno jemným dotykom spustiť či prepnúť viacero funkcií. na prehľadnom informačnom displeji je umiestnený informačný displej s s aktuálnou teplotou vody a jednotlivé ovládacie tlačidlá. Dizajn pochrómovaného ovládacieho panela ako aj sprchovej hlavice pochádza s dizajnérskej dielne Phoenix Design, ktorá spolupracuje s mnohými výrobcami z oblasti kúpeľní.

Kaldewei elektronická armatúra Comfort select popis detail

 

Ešte pred napúšťaním jednoducho nastavíte pomocou ovládacích symbolov (+, -) teplotu vody (prednastavené na 38,5 °C). Voda sa do vane napúšťa od začiatku so stálou zvolenou teplotou, ktorú je možné aj pri napúšťaní zvýšiť alebo znížiť. Z bezpečnostných dôvodov je maximálna teplota limitovaná na hodnotu 43 °C. Vaňu možno napúšťať cez bežnú vaňovú batériu alebo pomocou špeciálnej napúšťacej a prepadovej súpravy, s ktorou je napúšťanie riadené elektronicky.

KALDEWEI Comfort Select dotyková armatúra a ručná sprcha

 

Ovládacím panelom ľahko ovládnete aj ľubovoľnú sprchovú hadicu s ručnou hlavicou. Tá môže byť jednoducho zapustená do vane alebo inštalovaná mimo nej. Hadica Comfort Select navyše disponuje geniálnym odtokom zostatkovej vody na hadici.

Hlavné funkcie

  • napúšťanie a a vypúšťanie vane
  • nastavenie teploty vody
  • prepínanie funkcie sprcha alebo vaňa

Prídavné funkcie

Technológia Comfort Select má navyše k dispozícii funkciu automatickej ochrany proti popáleniu pre bezpečné a komfortné kúpanie či detskú poistku (blokovanie tlačidiel).

Luxusné ovládanie pre luxusné vane.

Táto úžasná vaňová batéria sa dá inštalovať na väčšinu typov vaní od spoločnosti KALDEWEI – voľne stojace, obdĺžnikové, oválne rohové alebo vane špeciálnych rozmerov.

Vyberte si podľa svojho vkusu v celoslovenskej sieti kúpeľňových štúdií MyBath – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Aktuálny prehľad produktov nájdete v ponuke na stránke Mybath.sk – KALDEWEI alebo v našom katalógu kúpeľní DESIGN18.

Fotogaléria