Úvod / Články / Novinky / HANSA Emotion – Unikátny relaxačný sprchový systém s funkciou Wellfit

HANSA Emotion – Unikátny relaxačný sprchový systém s funkciou Wellfit

HANSA Wellfit unikátny sprchový systém

 

Každodenný pracovný zhon, stresové situácie, ale aj športové výkony prinášajú so sebou enormnú spotrebu energie a únavu organizmu. Preto je dôležitým faktorom správny oddych, relax a regenerácia.

Spoločnosť Hansa spolu so zdravotníckymi odborníkmi a fyzioterapeutmi vyvinula jedinečný sprchový systém EMOTION s funkciou Wellfit. Je to prvý systém, ktorý využíva hydroterapiu pre stimulovanie krvného obehu pomocou striedania teplej a studenej vody. V domácich podmienkach si tak môžete vytvoriť vlastný wellness – miesto pre uvoľnenie, zotavenie a načerpanie síl.

 

Základom systému je elegantná termostatická batéria HANSAEMOTION Wellfit, ktorá môže byť vhodne doplnená hornou a ručnou sprchou v preferovanom dizajne. Úplne nový zážitok zo sprchovania spustíte stlačením tlačidla Wellfit uprostred termostatu.

Hansa-Emotion Wellfit popis

 

Pre príjemné zážitky

Stlačením tlačidla Wellfit na jednu, dve alebo tri sekundy spustíte jeden z troch požadovaných programov. Každý program začína a končí krátkou adaptačnou fázou, počas ktorej sa rýchlo menia sekvencie horúcej / studenej vody. Podsvietené tlačidlo poskytuje presnú spätnú väzbu o zvolenom programe pomocou striedajúcej sa modrej a červenej farby. Program sa automaticky zastaví, keď skončí, no môžete ho ukončiť aj sami. Voda následne prúdi v základnom nastavení, ktoré ste predtým nastavili.

sprchový systém HANSA EMOTION Wellfit

 

RECOVER

Udržte sa fit

Zotavenie po náročnom tréningu alebo po fyzickej práce je so systémom HANSAEMOTION Wellfit efektívnejšie. Program RECOVER pomocou presne načasovaných striedajúcich sa intervalov teplého a studeného prúdu účinne stimuluje unavené svaly, ktoré regenerujú oveľa lepšie a rýchlejšie. Z dlhodobého hľadiska posilňuje môže takáto aplikácia posilniť váš kardiovaskulárny systém. Program RECOVER vhodný pre aktívny životný štýl.

Intenzívny cyklus studenej vody

HANSA Wellfit program RECOVER

 

RELAX

Zahoďte stres za hlavu

Stres sa stal rozšíreným zdravotným problémom, ktorý negatívne ovplyvňuje náš život. Rôzne štúdie ukázali, že pôsobenie studenej a teplej vody pomáha uvolniť fyzické a psychické napätie nahromadené z každodenných stresových situácií. Program RELAX je pre tento účel ako stvorený. Teplý a studený prúd vody pôsobí v optimálnych intervaloch, a tak sa môže vaše telo i duša vrátiť do rovnováhy. Dlhodobé systematické používanie môže posilniť imunitu, upraviť krvný tlak, zmierniť napätie a znížiť hladinu stresových hormónov. Jednoducho pomocou systému HANSAEMOTION Wellfit.

Intenzívny cyklus teplej vody

HANSA Wellfit program RELAX

 

RELOAD

Načerpajte energiu

Perfektný deň sa začína pod sprchou. Program RELOAD vás dostane ráno do správnej pohody. Pomocou vyvážených impulzov teplého a studeného prúdu stimuluje krvný obeh a správne naštartuje vaše telo do nového dňa. Funkcia Wellfit pomôže cítiť sa sviežo, zdravo a fit jednoducho, kedykoľvek a v každom veku.

Pravidelný cyklus studenej a teplej vody

HANSA Wellfit program RELOAD

 

Užite si relax ešte dnes. Vyberte si z našej ponuky HANSA EMOTION.

 

Dokonalá súhra

Ručné sprchy z novej série HANSAACTIVEJET dokonale dopĺňajú termostaty Wellfit. Verzie s klasickou okrúhlou sprchovou hlavicou a verziou so zaoblenými okrajmi STYLE sú dostupné v jednopolohovom prevedení alebo s možnosťou voľby troch typov prúdov jednoduchým stlačením tlačidla umiestneného na hornej strane hlavice. Alternatívou môžu byť vaňové sety alebo sprchové sety. Voliteľne je k dispozícii sprchový systém s hornou sprchou v kombinácii s ručnou sprchou.

HANSA EMOTION Wellfit sprchový systém detail

 

Sprchové systémy s funkciou Wellfit si môžete prezrieť v našich štúdiách a v ponuke na stránke – Sprchové systémy HANSA Wellfit.

 

3 druhy sprchových prúdov

Zvoľte si obľúbenú intenzitu prúdu stlačením tlačidla. Môžete si zvoliť prúd INTENSE, SENSITIVE alebo pomocou samostatného tlačidla na vrchnej strane sprchovej hlavy PULSE.

HANSA ACTIVEJET - intenzívny sprchový prúd INTENSE

INTENSE: Pre každodenný oddych; ideálny na umývanie dlhých vlasov. Vhodný pre program RELOAD.

HANSA ACTIVEJET - pulzujúci sprchový prúd PULSE

PULSE: Pulzujúci intenzívny prúd vhodný na cielenú masáž špecifických zón tela. Napr. pre program RECOVER.

HANSA ACTIVEJET - Mäkký sprchový prúd SENSITIVE

SENSITIVE: Jemný relaxačný sprej určený na rozmaznávanie celého tela. Skúste ho v programe RELAX.

 

HANSA ActiveJet ručná sprchová hlavica

 

Veľkou výhodou sprchových setov je mimoriadne pohodlné nastavenie výšky sprchovej hlavice a šikovná odkladacia priehľadná polička. Stenová tyč môže byť flexibilne prispôsobená už existujúcim otvorom v stene, čo je ideálne napríklad pri rekonštrukcii kúpeľne.

 

Skvelý aj bez

Séria EMOTION zahŕňa sprchové aj vaňové termostatické batérie aj bez funkcie Wellfit. Jemne zakrivený tvar spodnej strany, ergonomické gombíky, zapustená montáž a odkladací priestor sú spoločnou črtou tejto kolekcie. Funkcia THERMOCOOL zabraňuje prehriatiu povrchu, a tak prispieva k bezpečnosti v kúpeľni. Voliteľne je možné sprchový systém s hornou sprchou kombinovať s ručnou sprchou.

Novinku tohto roka si môžete prezrieť v našej ponuke a zakúpiť v štúdiách MyBath – MAPA ŠTÚDIÍ .