Úvod / Články / Novinky / Výhody smaltovanej ocele KALDEWEI

Výhody smaltovanej ocele KALDEWEI

Kaldewei - Výhody smaltovaných vaní

 

Spoločnosť KALDEWEI pôsobí na kúpeľňovej scéne už vyše 100 rokov. Vo svojej 4. generácii sa vášnivo venuje spojeniu dvoch surovín – ocele a smaltu. Iba tak sa dá dosiahnuť výnimočné materiálové spojenie, ktoré zaručí mimoriadnu kvalitu a dlhú životnosť. Okrem kvality do svojich výrobkov vnáša eleganciu a možnosť zvoliť si dokonalý dizajn podľa svojej individuálnosti.

 

Stáročiami overené prírodné suroviny oceľ a sklo sa stali jasnou voľbou pre všetky výrobky KALDEWEI. Oceľ sa vyznačuje vysokou pevnosťou zaťažiteľnosťou, robustnosťou a optimálnou tvarovateľnosťou. Sklo je zas veľmi odolné voči chemickým a tepelným vplyvom a vyzerá naozaj skvelo. Spojenie týchto dvoch materiálov vytvára ideálnu symbiózu a nesie názov smaltová oceľ.

30 ročná záruka na všetky výrobky z tohto materiálu naznačuje, že sa jedná o veľmi odolný a trvácny materiál. Výrobca svoje výrobky kontinuálne inovúje a zdokonaľuje k vytvoreniu trvalej hodnoty pre náročných zákazníkov. Poďme sa spoločne pozrieť na to, aké výhody získate voľbou výrobkov z dieľne KALDEWEI.

 

Odolná voči teplote

Horiace a tlejúce predmety nezanechávajú na smaltovanej oceli škvrny ani dymové stopy (napr. dohárajúce cigarety alebo horiace sviečky).

 

Odolná voči nárazu a poškriabaniu

Vďaka svojej tvrdosti smaltovanej ocele, ktorá je výraznejšie vyššia ako pri akrylových vaniach, vane a sprchovacie vaničky KALDEWEI nie je možné poškriabať obvyklými materiálmi, ktoré sa používajú v kúpeľni.

 

Hygienická a nenáročná na údržbu

V kúpeľni by sa mali cítiť príjemne ľudia a nie baktérie. V dôsledku neustálych zmien teplôt a zvýšenej vzdušnej vlhkosti predstavuje kúpeľňa z hygienického hľadiska veľmi citlivú oblasť.  Pri smaltovanej oceli s povrchovou úpravou Perl-Effect voda po tvrdom a hladkom povrchu doslova skĺzne, a pritom zoberie so sebou aj nečistoty a vodný kameň. Na povrch s tvrdosťou skla teda nepôsobia žiadne nečistoty či baktérie. Vďaka tomu je tento materiál vysoko hygienický a ľahko sa čistí.

 

Odolná voči UV žiareniu

Povrch smaltovanej ocele KALDEWEI je stálofarebný a odolný voči pôsobeniu UV žiareniu. Preto ani po rokoch nevybledne ani nezmení farbu ako je to pri akrylátových vaniach.

 

Ekologická a 100% recyklovateľná

Vďaka nezávadným postupom pri výrobe, balení, doprave a likvidácii získala spoločnosť ako prvý nemecký výrobca kúpeľňového vybavenia certifikát – ekologický udržateľný podľa ISO 14025 od Inštitutu Bauen und Umwelt e.V. Pri výrobe sú používané len prírodné 100% recyklovateľné suroviny.

 

Odolná voči kyselinám a chemikáliám

Všetky smaltované oceľové výrobky KALDEWEI sú odolné voči všetkým kozmetickým, kúpeľovým prísadám a parfémom a chemikáliám, ktoré nie sú pre ľudskú kožu nebezpečné (napríklad farba, na vlasy, lak na nechty atď.) .

 

Tvarovo stála

Kúpeľňové vane a vaničky sa ani pri vyšších teplotných výkyvoch nerozpínajú. To znižuje riziko trhlín v škárach a zamedzuje tak škodám z prípadného presakovania vody.

 

Voliteľné výhody

Nie je pochýb o tom, že vám výrobky KALDEWEI prinesú vyšší komfort pri kúpeli či sprchovaní. Okrem materiálových výhod si môžete svoju vaňu či vaničku zvoliť v protišmykovom prevedení. Protišmyková povrchová úprava Antislip je pevne spojená so smaltom a dostupná ako doplnok k väčšine produktov. Zvýšte bezpečnosť v kúpeľni pre vás a vašich blízkych.

Celoplošná protišmyková úprava ANTISLIP oceľových vaní KALDEWEI

 

Ak si chcete vaňu farebne zladiť so zvyškom kúpeľne, máte na výber zo širokej škály farebných prevedení. Vzorkovník farieb pre vane môžete vidieť nižšie.

Vzorkovník farieb oceľových vaní KALDEWEI

 

Celý sortiment ponúkaných vaní nájdete na podstránke KALDEWEIalebo v katalógu MyBath DESIGN18 od strany 46.

Pre viac informácií sa neváhajte navštíviť naše štúdiá – MAPA ŠTÚDIÍ.