Úvod / Články / Novinky / Villeroy & Boch – ViPrint

Villeroy & Boch – ViPrint

Villeroy & Boch - ViPrint sprchové vaničky s potlačou

 

Krásna, kvalitná a individuálna – to sú vlastnosti, ktoré má spĺňať vysnívaná kúpelňa. Vytvorte si individuálnu kúpeľňu a podčiarknite sprchový priestor vo vlastnom štýle. Od moderných vzorov cez klasiku a námety prírody až po grafické dekory – ViPrint. Transformujte svoju sprchu a dajte svojej kúpeľni výrazný vzhľad.

Technológia ViPrint prináša úplne nové možnosti pre vyjadrenie indivinduálneho dizajnu v kúpeľni. Inovatívna technológia digitálnej tlače umožňuje naniesť celú škálu vzorov na sprchové vaničky Subway Infinity od spoločnosti Villeroy & Boch. Vďaka zapusteniu do podlahy je prechod medzi vaničkou a dlažbou takmer plynulý, a tak sú obidva prvky vizuálne zjednotené. Okrem toho ViPrint poskytuje zvýšenú stabilitu vďaka triede protišmyku A (PN12).

Villeroy & Boch ViPrint digitálna tlač pre sprchové vaničky

 

Fascinujúci dizajn kúpeľne

– 20 štýlových vzorov farieb okrem štandardných farieb White Alpine, Taupe a Ardoise.
– Inšpirovaný novými interpretáciami klasiky, prírodných či dlaždicových vzorov a grafických štruktúr.
– Dokonalá optická a priestorová integrácia alebo harmonický farebný kontrast s obkladovými a podlahovými dlaždicami.
– 19 štandardných veľkostí a vyhotovenia na mieru.
– Minimálne spoje pre takmer bezproblémový a bezbariérový prechod s povrchom podlahy.

Villeroy & Boch ViPrint sprchové vaničky v prirodných odtieňoch

 

Inšpirované prírodou

Od drevených až po kamenné textúry alebo vodné farby – fascinujúco realistický efekt prírodných materiálov vytvorí autentický vzhľad v modernej, ale aj v klasickej kúpeľni.

Villeroy & Boch ViPrint sprchové vaničky s prirodnou grafikou

 

Inšpirované dedičstvom

Historické vzory slávnej keramiky Mettlach v podobe patchworku alebo jednoduchých vzorov štýlovo oživia vašu vaničku. Moderná interpretácia vdýchne nový život do storočia známeho keramického umenia spoločnosti Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch ViPrint sprchové vaničky s potlačou

 

Inšpirované geometriou

Geometrické vzory a štruktúry vytvárajú efekt priestorovej hĺbky na podlahe a dodávajú neodolateľnú príťažlivosť v kúpeľni. Či už moderné alebo klasické, tieto nadčasovo elegantné vzory sa harmonicky zosúladia s akýmkoľvek štýlom.

Villeroy & Boch sprchové vaničky ViPrint sprchové vaničky s geometrickým vzorom Villeroy & Boch Viprint inšpirované geometriou

 

 

 

Inšpirované dlažbami

Dekory imitujú najpopulárnejšie série dlažieb značky Villeroy & Boch. Ich línie a vzory na sprchových vaničkách harmonicky nadväzujú na podlahu alebo môžu vytvoriť vzrušujúci farebný kontrast v inej farbe, čím sa stane sprchový kút dominantným prvkom v kúpeľni.

Villeroy & Boch Viprint sprchová vanička v odtieni dlažby Lodge

 

Výhody

Villeroy & Boch frebné varianty

– Vysoká kvalita a bezpečnosť

– Trvalá farebná stabilita a trvanlivosť.

– Jednoduché čistenie vďaka povrchu bez spojov.

– Protišmyková trieda A (PN12) pre vysokú stabilitu v sprchovom kúte.

– Takmer bezškárové zapustenie do dlažby.

Dekor dosahuje presne na okraj, pretože sú sprchové vaničky rozrezané až po glazovaní, potlačení a vypálení. Vďaka extrémne ostrému a rovnému rezu je možné zapustiť vaničku do dlažby takmer bezškárovo. Výsledkom je, že každá sprchová vanička Infinity je dokonale kombinovateľná s obľubenými sériami dlažieb Villeroy & Boch. Podlaha má v konečnom dôsledku jednotný a harmonický vzhľad.

Keramické sprchové vaničky Subway Infinity sú k dispozícii v širokej škále modelov: Existuje 27 veľkostí, od 80 x 75 cm až po formát XXL 160 x 100 cm, ako aj individuálne rezané špeciálne veľkosti a tvary.

*Farebný odtieň vzorov ViPrint a vzorov dlažby a obkladu nemusí byť vzhľadom k použitej technológii výroby úplne zhodný.

 

Viac informácií nájdete v našich štúdiách a predajniach MyBath – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Fotogaléria