Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Villeroy & Boch – ViFresh

Villeroy & Boch – ViFresh

Villeroy & Boch ViFresh - svieža vôňa toalety

 

Jednoduchosť. Neviditeľnosť. Sviežosť.

 

Toaletné čistiace WC bloky a gély sú veľmi populárne. Toaletu udržujú jednoducho hygienicky čistú pri každom spláchnutí, zabraňujú tvorbe usadenín a tvorbe vodného kameňa pričom uvoľňujú dlhotrvajúcu sviežu vôňu v celej miestnosti. Majú však aj svoje nevýhody. Držiaky alebo košíky nevyzerajú veľmi atraktívne a často musia byť pripevnené v nehygienických častiach toalety. Dokonca sa v nich môžu vyvinúť hniezdiská baktérií. Nové inteligentné toalety, ktorých konštrukcia umožňuje väčšiu hygienu, menšie nároky na čistenie a nižšiu spotrebu vody tiež sťažujú pripojenie štandardných čistiacich WC blokov a gélov.

Aby bolo možné používať moderné technológie ako je DirectFlush spolu so štandardnými čistiacimi blokmi a gélmi, Villeroy & Boch prišiel s technológiou ViFresh.

Villeroy & Boch ViFresh

 

ViFresh je najnovšia WC inovácia od Villeroy & Boch, ktorá uvoľňuje čistú sviežosť pri každom spláchnutí. Všetko je veľmi jednoduché a diskrétne. Zvláštna priehradka je integrovaná v priestore za záchodovým sedátkom. Do priehradky môže byť vložený čistiaci WC blok či gél, ktorý pomáha bojovať proti nepríjemným pachom a udržujú toalety čisté. Elegantný uzáver je dodávaný v bielej aj chrómovej farbe.

Výhody ViFresh

 

ViFresh ponúka viaceré presvedčivé výhody:

  • Svieža vôňa a čistiaci účinok s každým spláchnutím
  • Priehradka pre WC blok/gél je nenápadne integrovaná v keramike
  • Ľahké a hygienické doplňovanie – netreba dotýkať nehygienických častí toalety
  • Vhodné pre použitie s konvenčnými čistiacimi WC blokmi a gélmi
  • Postupné uvoľňovanie čistiaceho prostriedku
  • Žiadna priľnavosť, optimálny splachova efekt

 

 

 

ViFresh je dodávaný voliteľne s WC modelmi série Subway 2.0. Konkrétne WC modely nájdete na tejto stránke. Sú ideálnym riešením dnešných štýlových kúpelní vďaka svojmu nadčasovému a modernému dizajnu a vynikajúcu funkčnosť.

Navštívte naše štúdio a presvedčte sa o výhodách technológie – MAPA ŠTÚDIÍ.

 

Inštalácia