Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Villeroy & Boch obklady a dlažby

Villeroy & Boch obklady a dlažby

Zistite viac o sériách od Villeroy & Boch. Prinášame Vám prehľad niekoľkých sérií z kategórie obkladov a dlažieb.

Vybrané série obkladov a dlažieb

My Earth

Koncepciou pre steny a podlahy „My Earth“ predstavuje značka Villeroy & Boch atraktívnu sériu z jemnej kameniny, ktorá plní aktuálnu túžbu po prírode a prírodnom prostredí vo vlastnom byte. A tak je nová kolekcia dlaždíc inšpirovaná charakterom a bohatými detailami štrukturovaného, reliéfneho prírodného kameňa. Dizajn tejto kolekcie je interpretáciou prírodného pôvabu kameňov v keramike, ktorá prostredníctvom širokej palety farieb a dizajnov nechá vyniknúť bohatstvo prírodného povrchového vzhľadu. Tento koncept je zaujímavý tak pre súkromné, ako aj verejné priestory, keďže spĺňa najvyššie estetické a funkčné požiadavky.

Ako kompletná koncepcia pre celý dom ponúka možnosti svojho využitia v obývacích a jedálenských priestoroch, vo vstupnej hale, ako aj v kúpeľni, kde si vďaka sériovým mozaikám môžete vybudovať dokonca vlastný priechodný sprchový kút. Kolekcia „My Earth“ je ponúkaná v dvoch povrchových vyhotoveniach: na jednej strane protišmykové R9 pre súkromný sektor a na druhej strane R11/naboso B pre komerčný sektor, pričom existujú aj modely pre kúpeľné a bazénové priestory.

Produkty MyEarth

Nature Side

NATURE SIDE je séria, ktorá plne zodpovedá trendu pôvodných, autentických materiálov v súčasnom interiérovom dizajne. Dizajn NATURE SIDE je totiž inšpirovaný obľúbenými drevinami. Podlahová koncepcia NATURE SIDE je vhodná na použitie v celej domácnosti a možno ju použiť tiež vo verejných priestoroch, napríklad v hoteloch alebo obchodoch. NATURE SIDE presvedčí nielen z estetického hľadiska, ale aj svojou funkčnosťou: Dlaždice sú extrémne odolné a zároveň sa ľahko udržiavajú.

Produkty Nature Side

Tribute

V priestorovej koncepcii Tribute nadobúda príroda úplne nový význam: Sila prírody presadiť sa naráža na remeselnú dokonalosť a výborné spracovanie v modernom poňatí.

Vďaka rozmanitým, predlohe verným replikám prírodného kameňa umožňuje Tribute vhodné pokrytie podlahy pre rôzne štýly vnútorného zariadenia, zosobňujúc moderné bývanie v prirodzenom prostredí.

Produkty Tribute

Upper Side

S dizajnovou kompozíciou, ktorá pôsobí ako mix dreva a betónu. Táto séria je ideálna pre tvorbu podlahových a stenových obkladov modernej architektúry, pretože UPPER SIDE v obývacích izbách, kúpeľniach a kuchyniach vzbudzuje modernú a zároveň prírodnú atmosféru.

Produkty Upper Side

X-Plane

Dizajnová koncepcia, ktorá sa zameriava na pôvodnú charakteristiku materiálu, ako je cement, a ktorá zároveň využíva konštrukčné možnosti keramiky, aby vytvorila úplne nový vzhľad. Vďaka jemnej farebnej gradácii a homogenite pôsobenia materiálu typickej pre jemnú kameninu disponuje X-PLANE estetikou, ktorá umožňuje množstvo kreatívnych a individuálnych realizácií náročných priestorových koncepcií. Vďaka veľkorysým veľkostiam X-PLANE možno dosiahnuť homogénne priestorové pôsobenie, čím dosiahne miestnosť väčšiu hĺbku a šírku. Tento efekt zdôrazňuje veľmi decentné metalické trblietanie povrchu dlaždíc. X-PLANE kombinuje v rámci súkromných kúpeľní, kuchýň, obývacích priestorov, ako aj komerčných priestorov čistotu v dizajne s výhodami jemnej kameniny a umožňuje tak existenciu odolnej, stabilnej a zároveň veľmi ľahko udržiavanej podlahy s mimoriadnym vzhľadom.

Produkty X-Plane

Bernina

Medzi bestsellery uplynulých rokov v rámci vysokokvalitných koncepcií jemnej kameniny značky Villeroy & Boch patria dlaždice BERNINA. Už 10 rokov úspešne na trhu je táto séria znova a znova prepracovávaná, aby sa prispôsobila meniacim sa potrebám klientov vzhľadom na farby, veľkosti, povrchy a dekorácie. Dizajn dlaždíc BERNINA je inšpirovaný trblietavým kremencom z Graubündských hôr. Harmonické farebné odtiene, nenápadné hry svetla a jemné piesočnaté textúry povrchov, ktoré sú spracované za použitia len niekoľkých vlákien a odrážajú decentné odlesky, prepožičiavajú dlaždiciam prirodzený vzhľad, vďaka ktorým séria nadobúda mimoriadnu atraktívnosť. Vďaka veľkému výberu farieb a veľkostí je BERNINA veľmi univerzálnou sériou, ktorá sa hodí na obkladanie stien a podláh v obývacích miestnostiach, chodbách, kuchyniach a kúpeľniach, a pritom sa tiež dá využiť vo vonkajších priestoroch, napríklad na terasách a balkónoch, ako aj v komerčnom sektore.

Produkty Bernina

Kompletný prehľad ponúkaného sortimentu nájdete v našom katalógu.

Fotogaléria