Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Villeroy & Boch – DirectFlush

Villeroy & Boch – DirectFlush

Villeroy & Boch - DirectFlush Bezokrajové WC misy

 

Najvyšší stupeň čistoty

Vďaka novému riešeniu neuzatvoreného a plne glazovaného splacovacieho okruhu DirectFlush je udržiavanie hygieny ľahké a rýchle – nastala revolúcia v hygiene. Maximálny splachovací výkon pri minimálnej spotrebe vody šetrí vašu peňaženku a zároveň aj životné prostredie. Najpredávanejšie modely zo série Subway 2.0 a Omnia Architectura ponúkajú ideálne riešenie pre váš domov: kombináciu vysokej funkčnosti a moderného nadčasového designu.

Villeroy & Boch Direct Flush - WC misy bez vnútorného okraju

 

Proces spláchnutia bol odladený tímom odborníkov a špecialistov za pomoci počítačových simulácií a náročných testovacích metód.

 

DirectFlush v bodoch

Hygiena

  • Dokonalá hygiena vďaka neuzatvorenému okraju
  • Vnútorný povrch misy je opláchnutý po celom svojom povrchu
  • Presné spláchnutie opláchne misu celkom pod okrajom, bez vyšplechnutia vody na zem

Efektivita

  • Vyrovnaný prúd vody s maximálnym účinkom spláchnutia
  • Nízka spotreba vody – len 3l / 4,5l za malé / veľké spláchnutie

Design

  • Atraktívny a nadčasový design
  • Hodí sa do každého typu kúpeľne
  • Neviditeľný spôsob uchytenia WC misy Subway 2.0

Pre ešte vyššiu hygienu

Voliteľná kombinácia povrchových úprav a vlastností keramiky AntiBac alebo CeramicPlus zlepší jednoduchosť čistenia a hygieny.

 

Villeroy & Boch AntiBac povrchová úprava WC mís

S antibakteriálnou glazúrou AntiBac nedáte baktériách žiadnu šancu. Viac čítajte TU.

Villleroy & Boch QuickRelease technológia sedátka na WC misy

WC sedátka s technológiou QuickRelease sa dajú jedným pohybom vybrať a znova nasadiť. Tak je možné s ľahkosťou umyť povrch WC aj na obvykle ťažko prístupných miestach. Viac sa dozviete TU.

Villeroy & Boch Ceramic plus povrchová úprava keramiky

CeramicPlus je zušľachtenie povrchu pre jednoduchšie čistenie, ale aj ušetrenie spotreby vody a životného prostredia. Viac TU.

 

 

Pre ktoré WC sety disponujú technológiou DirectFlush?

Villeroy & Boch ponúka technológiu DirectFlush pre viac ako 20 rôznych variantov toaliet v deviatich sériách vrátane Subway 2.0, Antheus , O.Novo, Avento, Finion alebo Venticello. Toalety jednotlivých sérií sa líšia svojím dizajnom. Zatiaľ čo napríklad záchody Subway 2.0 a Avento majú kruhový tvar, záchody Venticello a Finion vychádzajú z tvaru štvorca so zaoblenými rohmi. Toalety Directflush sú k dispozícii aj v rôznych verziách. Môžete si vybrať medzi stojacím alebo nástenným a komfortným alebo kompaktným. Kompaktné verzie majú menšiu hĺbku a sú vhodné najmä pre menšie kúpeľne. Komfortné verzie majú väčšie rozmery ako bežné toalety.  Pre niektoré sú dostupné aj farebné prevedenia.

Väčšina toaletných sedátok je vybavená funkciou QuickRelease a/alebo SoftClose pre väčší komfort. Vďaka funkcii QuickRelease je možné sedadlo ľahko demontovať pre jednoduchšie čistenie, SoftClosing zaisťuje tiché automatické zatváranie. Niektoré zo súprav majú Slim sedátko, ktoré je obzvlášť ploché a dokonale zapadá do celkového dizajnu.

Technológia je dostupná pre všetky obľúbené dizajnové rady výrobcu Villeroy & Boch. Pozrite si ponuku.

 

WC misy s technológiou DirectFlush

 

Videoanimácia

 

Fotogaléria