Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Bette – Výhody titánových vaní a sprchových vaničiek

Bette – Výhody titánových vaní a sprchových vaničiek

Bette Výhody titánových vaní a vaničiek

 

Spoločnosť Bette je jedným z popredných výrobcov oceľových smaltovaných produktov. Od roku 1952 zdokonaľuje svoje výrobné procesy s cieľom produkovať výrobky najvyššej kvality. Značka je známa najmä svojimi oceľovými vaňami, neskôr pridala do svojho portfólia aj sprchové vaničky, umývadlá a kompletné kúpeľňové riešenia.

Použitím kvalitných surovín – ocele, skla a vody, ponúka výrobca zákazníkom širokú škálu vaní a vaničiek do sprchy v rôznych tvaroch, veľkostiach a štýloch. Výrobky sú pokryté patentovanou povrchovou úpravou BetteGlaze, čím sú zaručené ich vynikajúce vlastnosti. Dostupná je aj voliteľná povrchová úprava BetteGlasur® Plus, ktorá vám dlhodobo uľahčí čistenie povrchov produktov tejto nemeckej značky.

BetteLux Oval Couture dizajnová vaňa čierna

 

Výrobca verí, že výnimočne navrhnutým dizajnom perfektne podporí nielen estetickú stránku kúpeľne, ale aj jej funkčnosť. Preto vyvíja svoje unikátne výrobky v spolupráci so svetoznámym dizajnérskym štúdiom Tesseraux. O výnimočnosti Vás presvedčia napríklad série voľne stojacich vaní BetteLux Shape, BetteLoft Ornament či LUX Oval Couture alebo dostupnejších Lux Oval, Art a Starlet. Vane, vaničky či umývadlá výrobcu sú známe pre svoj úžasný vzhľad, jednoduchú inštaláciu a pohodlné používanie.

Výhody vaní Bette

 

 

 

 

 

 

Viac videí výrobcu nájdete vo VIDEOZÓNE.

Pozrite si našu ponuku vaní značky BETTE v našej ponuke.

 

Výhody sprchových vaničiek BETTE Floor/Floor Side

 

  • Ostré hrany (rádius R5) pre ideálne zapustenie do podlahy
  • Neporézny a hladký povrch
  • Bezpečné
  • Jednoduchá montáž a údržba
  • Hygienické
  • Voliteľný neviditeľný celoplošný protišmyk
  • 30 ročná záruka
  • Široký výber farebných prevedení
Farby vaničiek BETTE Floor,Floor Side

Farby vaničiek BETTE Floor a Floor Side

Bette vane a vaničky Záruka 30 rokov

 

 

Vykročte smerom ku svojej vysnívanej kúpeľni a zvoľte si kvalitu vaní a vaničiek značky BETTE, ktorá kombinuje moderný a minimalistický štýl, čím vytvára príjemný pocit v kúpeľni. Produkty tejto značky sú nielen štýlové, ale sú zhotovené z trvácneho veľmi kvalitného materiálu, ktorý vydrží dlhšie ako akryl. Dokazuje to aj záruka 30 rokov na všetky vane a vaničky.

 

 

Pozrite si našu ponuku vaní a sprchových vaničiek Bette na stránke produktov BETTE – Produkty .

 

Fotogaléria