Úvod / Články / Výstava ISH SK MyBath 2017

Výstava ISH SK MyBath 2017

To najlepšie zo svetového kúpeľňového dizajnu na jednom mieste

Za svetovým kúpeľňovým dizajnom nemusíte chodiť ďaleko. Slovenská značka štýlových kúpeľní MyBath už druhýkrát priniesla to najlepšie z medzinárodnej výstavy ISH vo Frankfurte aj k nám, na Slovensko.

Každé dva roky sa vo Frankfurte koná medzinárodná výstava kúpeľňového dizajnu a sanity ISH. Po mimoriadne úspešnom pilotnom ročníku sa aj tento rok slovenská značka MyBath rozhodla priniesť špičkových vystavovateľov do Piešťan. V nádhernom prostredí piešťanského Kursalónu si klienti 26. a 27. apríla mohli prezrieť to najnovšie od exkluzívnych značiek Duravit, Hansa, Hüppe, Hansgrohe, Zehnder, Bette, Villeroy & Boch a mnohých ďalších.

Luxus na paletách

Pre klientov boli okrem expozície pripravené aj prezentácie noviniek jednotlivých svetových značiek pre rok 2017. Organizátor, značka svetových a štýlových kúpeľní MyBath, si opäť dal záležať na prezentácií. Dizajnérske kúsky vynikli v netradičnej expozícii v urban-štýle – na paletách a bublinkových fóliach v romantickom prostredí kúpeľnej dvorany.

Špičkové novinky

Na výstave sa prezentovali špičkoví svetoví výrobcovia. Značka Duravit je známa spájaním svojho mena s prvotriednymi dizajnérmi – prvýkrát sa im však o dizajnérsku sériu postarala žena. Za sériou Luv – design by Cecile Manz, stojí prvotriedna dánska dizajnérka a jej kúsky sú očarujúco nadčasové.

Milovníci prepracovaných detailov ocenili aj kúpeľňový nábytok Duravit s technológiou c-bonded. Je to jedinečná patentovaná technológia, ktorá dokáže spájať prvotriednu keramiku s nábytkom bez viditeľných spojov. V sérií Vero Air predstavili na výstave napríklad prvý závesný hranatý klozet s Duravit Rimless technológiou. Ide o klozet s bidetom, ktorý zabezpečuje optimalizovaný hygienický oplach spĺňajúci medzinárodné štandardy.

Značka Keuco priniesla brilantnú dizajnérsku sériu Plan s harmonickými líniami a Hüppe sprchovacie kúty Solva Pure s jedinečným bezrámovým prevedením. Pozornosť pútala aj vaňa BetteLux Oval Couture od značky Bette. Videli ste už oceľovú vaňu zahalenú do luxusnej módnej tkaniny? Očarujúci kontrast glazovanej titánovej ocele s čelami potiahnutými s vode odolnou a klimaticky rezistentnou tkaninou je spojenie, ktoré vás dostane. Dokonca je využiteľná aj v exteriéri.

Prezrieť si to najlepšie zo špičkového svetového dizajnu kúpeľní a sanity na jednom mieste si budete môcť opäť o dva roky pod taktovkou MyBath v Piešťanoch.

Atmosféru výstavy si môžete pozrieť aj v našej Galérii alebo v podobe videa vo Videozóne.

 

Fotogaléria