Úvod / Články / Tipy a rady / Rekonštruujete kúpeľňu? Nezabudnite na radiátory

Rekonštruujete kúpeľňu? Nezabudnite na radiátory

 

Zehnder Vitalo – aj detail je dôležitý

 

Pri rekonštrukcii si vyberáme obklady, dlažby, umývadlá, vane… A radiátor často zostane až na poslednom mieste. A to je chyba! Radiátor je dôležitý prvok. Pri kúpe kúpeľňového radiátora nešetrite. Práve v tejto miestnosti potrebujete príjemé teplo a priestor, kde si nahrejete uteráky alebo expresne vysušíte bielizeň. Zároveň v minimalisticky zariadenej miestnosti vynikne každá nedokonalosť. Radiátor musí byť preto dokonale funkčný a aj esteticky bezchybný.

 

Dizajnérska kvalita

 

Model Zehnder Vitalo od najväčšieho európskeho výrobcu dizajnových radiátorov vás dostane nielen svojím vzhľadom, ale aj spracovaním. Použitie špičkových materiálov s vysokou teplenou vodivosťou zabezpečí bleskové vyhriatie miestnosti. Vďaka malej hĺbke a zníženému obsahu vody má radiátor Zehneder Vitalo až o 50% nižšiu hmotnosť ako bežné kúpeľňové radiátory. Obe dizajnové verzie “cut” a “bar” vznikli v prestížnom štúdiu King&Miranda.

 

dizajnovy-radiator-zehnder-vitalo

 

Decentná elegancia skrýva vysoký tepelný výkon radiátora. Vďaka zdokonalenej vnútornej konštrukcii rozvádza teplo rýchlo a rovnomerne – komôrky z hliníka sú vyplnené grafitom. Vybrať si môžete zo širokej palety moderných farieb alebo eloxovaného hliníka, ktoré sadnú do každej kúpeľne.

fialovy-dizajnovy-radiator-zehnder-vitalo

 

Pohodlná montáž

 

Vďaka pripojovacím boxom Zehnder EasyFit máte zaručenú pohodlnú montáž, odvzdušnenie aj obsluhu radiátora. Jednoducho ho môžete odklopiť od steny a dôkladne tak vyčistiť aj priestor za radiátorom.

Zehnder Vitalo nájdete v ponuke aj ako elektrický radiátor s programovateľným diaľkovým ovládacím panelom. Dizajnové radiátory Zehnder Vitalo sú vhodné aj do nízkoenergetických a pasívnych domov.

radiator-zehnder-vitalo

Zlatá medaila z veľtrhu

 

Radiátor Zehnder Vitalo získal po minuloročných prestížnych oceneniach ďalšie. Zo stavebného veľtrhu v Brne si odniesol zlatú medailu IBF 2014. O kvalite produktov sa prišlo presvedčiť viac ako 43-tisíc návštevníkov a odborníkov. Presvedčte sa aj vy.

Pozrite si celú ponuku Zehnder alebo konkrétne rádiatory Zehnder Vitalo.