Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Hansgrohe Select: Ovládajte sprchu jediným tlačidlom

Hansgrohe Select: Ovládajte sprchu jediným tlačidlom

Čím je svet zložitejší, tým viac sa utiekame k jednoduchým veciam. Prečo by sme si neuľahčili život v dnešnej hektickej dobe plnej stresu a povinností. Či už uprednostňujete rannú osviežujúcu sprchu alebo radi relaxujete pod prúdom vody večer, s tlačidlom Select od Hansgrohe získa táto očista nový rozmer.

Sprcha s nastaviteľným prúdom

 

hansgrohe select

 

Select znamená vybrať si. Na čokoľvek máte náladu, stačí sa dotknúť jediného tlačidla a máte to. Po športovom výkone sa hodí dobrá masáž. Ponúkne vám ju napríklad vírivý prúd vody. Ráno sme citlivejší na dotyk ako inokedy, preto si skvele užijeme sprchu pod imitáciou letného dažďa. Potrebujete zmyť šampón z dlhých vlasov? Najlepšie so silným prúdom vody. Toto všetko zvláda Hansgrohe iba s jednou jedinou sprchovacou hlavicou. A s jediným tlačidlom ste pánom svojho pohodlia. Princíp Select ovládania spočíva v absolútnej jednoduchosti – vyberte si z ponuky prúdov a prepínajte medzi nimi priamo počas sprchovania pomocu jediného tlačidla. Triviálne jednoduché s dokonalým efektom stopercentného pohodlia.

 

Sprcha, ktorá imituje dážď

 

V spolupráci s dizajnérskym štúdiom Phoenix Design vznikli produkty, ktoré uspokoja najnáročnejších zákazníkov a prinesú do vášho domova dokonalý zážitok z osvieženia. Obľúbené sprchy Raindance nie sú žiadna novinka. Už pred viac ako desiatimi rokmi si podmanili fajnšmekrov, ktorí si radi doprajú osvieženie pod imitáciou letného dažďa. Doplnené o tlačidlo na prepínanie prúdov vody v línií Raindance Select posunuli zážitok zo sprchovania o level vyššie. Sprchové hlavice s označením Select sa ovládajú tým najintuitívnejším spôsobom. Potešenie všetkých zmyslov ovládate iba stisnutím tlačidla. Okrem sprchových hlavíc sú inteligentým riešením Select vybavené aj termostaty. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie ideálnej teploty vody.

 

hansgrohe select raindance

Pre deti, starších ľudí a imobilných sú Select tlačidlá tiež skvelým riešením. S podomietkovým termostatom Ecostat je sprchovanie bezpečné a neuveriteľne intuitívne. Ovládacie prvky jednoducho nahmatáte aj poslepiačky a vďaka premysleným grafickým prvkom sa nemôžete pomýliť.

Sprcha, ktorá šetrí vodu

 

Hansgrohe myslí ekologicky, šetrí vodu a tým aj vašu peňaženku. Armatúry a sprchy značky Hansgrohe vybavené technológiou EcoSmart spotrebujú až o 60% menej vody ako bežné produkty, a to bez straty pohodlia. S technológiou AirPower dokonca zmení sprchovanie na pôžitkársky zážitok. Vzduch je zadarmo, voda je cenná. Ak tieto dva živly spojíte dohromady, získate jemný prúd vody ľahký ako pierko, ktorý vám spôsobí neuveriteľné pocity. Užívate si dlhú rannú sprchu a pritom šetríte. Perfektné.

hansgrohe-select-2

Špičková kvalita nemusí stáť značkové ceny. Obráťte sa na odborných predajcov MyBath, nájdite si svoje kúpeľňové štúdio a doprajte si pôžitok zo sprchovania, ktorý vás donúti vstať z postele. – MAPA ŠTÚDIÍ

Fotogaléria