Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Hansgrohe – AirPower

Hansgrohe – AirPower

Celkom iný, príjemný pôžitok zo sprchovania

Dlhotrvajúca inšpirácia – sprchová technológia Hansgrohe znásobí vašu radosť zo sprchovania a zároveň zníži Vašu spotrebu vody. Avšak len za predpokladu, že sa nenecháte uniesť príjemným pôžitkom natoľko, že už nebudete chcieť zo sprchy vyjsť. Keďže vzduch je k dispozícii v hojnom množstve, narozdiel od cennej vody, za ktorú musíte platí, vynašli inovátori niečo priekopnícke: AirPower. To znamená zabávať sa a pritom šetriť.

Hansgorhe AirPower

 

AirPower – veľa zážitkov, málo vody

Princíp je jednoduchý: Vaša sprcha AirPower nasáva vzduch, ktorý sa mieša s vodou. Tá doslova rozvíri vtekajúcu vodu. Na jeden liter vody pritom pripadajú asi tri litre vzduchu. Vašu cennú vodu tak využijete efektívnejšie.

 

HANSGROEH AirPower viac pôžitku, menej vody

 

AirPower – jedinečná radosť zo sprchovania

Vzduchom obohatená voda robí kvapky plnšie, ľahšie a jemnejšie. Výsledok okamžite pocítite na pokožke: Perlivý sprchový dážď AirPower zahalí vaše telo a dodá božsky príjemný pocit. Navyše si pri viacprúdových modeloch môžete dopriať aj masáž: Uvoľňujúci účinok silného prúdu pocítite na vlastnej koži. A popri znásobenej radosti zo sprchovania sa znižuje aj vaša spotreba vody.

 

Šetrite zdroje s Hansgrohe

Myslíme si, že každá kvapka sa počíta a pomáha vám šetriť vodu, energiu a náklady. Vďaka inovatívnym produktom a technológiám, ktoré určujú trend do budúcnosti.

Hansgrohe AirPower sprcha Hansgrohe AirPower-sprcha Hansgrohe AirPower logo

 

Hansgrohe AirPower princíp

 

Produkty tohto výrobcu môžete nájsť v našej ponuke HANSGROHE.

Videogaléria