Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / Hansgrohe – CoolStart

Hansgrohe – CoolStart

Hansgrohe CoolStart

Spoločnosť Hansgrohe zaviedla naozaj novú myšlienku automatickej úspory energie umývadlových batérií. Inovátori a dizajnéri spoločnosti dokázali, že aj jednoduchá zmena vie chrániť životné prostredie.

Pri technológii CoolStart tečie v strednej polohe rukoväti výhradne studená voda. Kým pri štandardných batériách sa v strednej polohe okamžite spúšťa prietokový ohrievač alebo obehové čerpadlo, pri armatúrach CoolStart sa potrubný systém zbytočne nenapĺňa teplou vodou. Posuňte páku doľava a primieša sa horúca voda. Sami rozhodujete o tom, aká by mala byť ideálna teplota. Pohyb páky doprava je zablokovaný.

Hansgrohe Coolstart Automatická úspora energie

 

S funkciou CoolStart sa znižuje spotreba energie – a tým aj emisie CO2. Najnovšia technológia Hansgrohe tak automaticky chráni životné prostredie aj vašu peňaženku. Ergonómia ovládania (páka pre teplú vodu sa dá pohnúť už len doľava) je predzvesťou nového trendu vo svete kúpeľní.

Moderné armatúry CoolStart sú dostupné pre série armatúr Metris, Talis, Focus a Logis, Metropol. Navyše v spojení s technológiou EcoSmart navyše ušetríte až 60% drahocennej vody.

Prečítajte si viac o EcoSmart v článku Hansgrohe – EcoSmart.

Ponuku vodovodných batérií nájdete v našej ponuke produktov Hansgrohe Metris, Logis, Metropol .

 

Videogaléria