Úvod / Články / Technológie a benefity značiek / DURAVIT – Systém pomalého uzatvárania WC sedátka

DURAVIT – Systém pomalého uzatvárania WC sedátka

DURAVIT - Systém poalého uzatvrania WC sedtáka

 

Súčasným trendom modernej kúpeľne nie je len vysoká estetika a dizajn, ale aj technológie, ktoré ju robia komfortnou a funkčnou. Spoločnosť DURAVIT sa tentokrát zamerala na WC sedátko a jeho vylepšenie pre WC misy bez vnútorného okraju. Výsledkom snaženia je komfortné WC sedátko, ktoré sa po menšom naklopení automaticky a pomaly sklopí a uzavrie. Jemné pristátie sadátka a poklopu na WC misu zvýši komfort pri každodennom používaní a bezpečnosť pre tých najmenších.

 

DURAVIT DuraStyle WC misa závesná s mechanizmom SoftClose

DURAVIT DuraStyle Rimless WC misa závesná s mechanizmom SoftClose

 

DURAVIT integroval do všetkých svojich sedátok technológiu mäkkého uzatvárania tzv. soft close pre všetky obľúbené série WC mís, ako sú: D-Code, DuraStyle, ME by Starck a ďalšie. Sedátka z kvalitných materiálov sa rýchlo inštalujú a jednoducho odnímajú pre ľahšiu údržbu. V našej ponuke si môžete vybrať sedátko so spomaľovacím mechanizmom aj bez neho.

Soft close nie je jediným benefitom pre Vás. V kombinácii s WC misami bez vnútorného okruhu Rimless zaistíte vyššiu efektívnosť splachovania, s čím je spojené aj ušetrenie nákladov na údržbu. Viac o technológii si prečítate tu: Duravit – Rimless.

Pozrite si ponuku softclose sedátok pre vašu WC misu. S výberom pomôžeme v štúdiách MyBath.

 

Videogaléria