Duravit – Rimless

DURAVIT Rimless bezokrajové WC misy pre efektívny oplach

 

Účinné splachovanie – optimálna hygiena

WC misy spoločnosti Duravit s inovatívnou a efektívnou splachovacou technológiou Rimless ponúka efektívne riešenie pre vašu kúpeľňu. Vychádza z pozorovania mechaniky tekutín, ktorá vniká pri spláchnutí do vnútra WC misy. Pri bezokrajovom oplachu je voda vháňaná do misy s väčšou rýchlosťou a systematicky po okrajoch, pričom práve chýbajúci okraj misy nekladie ďalší odpor vode, ktorá prúdi najskôr po oblúku a potom zvisle nadol. Takto je zaistené, že sa efektívne opláchne celý vnútorný povrch počas jedného spláchnutia .

 

Dynamický prietok vody poskytuje vynikajúce výsledky a predchádza špliechaniu pri splachovaní pričom šetrí vodu. Vďaka svojej otvorenej a ľahko prístupnej oblasti okraja WC misy, je tiež podstatne jednoduchšie udržiavať misu čistú. K udržaniu čistoty prispievajú aj ďalšie technológie ako WondeGliss a HygieneGlaze, ktoré spoločnosť Duravit kombinuje pre maximalizovanie čistej kúpeľňovej keramiky. Technológia Rimless je používaná dokonca aj pri pisoároch tohto výrobcu.

Nie ste obmedzený ani vo výbere dizajnu. Inovatívna technológia je aplikovaná aj do WC mís moderného dizajnu Vero Air či DuraStyle. V našej ponuke nájdete tiež WC misy v rôznych dizajnových sériách ako sú: D-CODE, Me by Starck, P3 Comfort a Happy D.2. Stačí si len vybrať.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaujala Vás technológia Rimless a chcete ju vidieť naživo v praxi? Navštívte naše štúdiá ešte dnes a už o pár dní sa môžete o všetkom presvedčiť na vlastnú kožu.

 

Fotogaléria